mercoledì 23 dicembre 2015

Enigma 1

 Quin mite representa aquesta moneda d'euro? 
Bé, encara que hi ha dos mites diferents sobre aquesta escena de la mitologia grega, al fi i al cap en els dos es la deesa europa; vaig a contar-vos per damunt els dos mites.
PRIMER MITE: representa a la deesa Europa, seduïda i sentada damunt d'un bou, que aquest es Zeus transformat en bou, que la va portar a creta a lloms.(Aquest és el més conegut.)
I EL SEGON: segons Heródoto,(que va ser un historiador i geògraf grec) la deesa Europa va ser segrestada pels minoics (primera cultura europea de l'edat del coure i del bronze, apareguda a l'illa de Creta), qui la van portar igualment a Creta. Europa no pot ser separada de la mitologia del toro sagrat, que havia estat adorat en el Llevant. 
Ací podeu trobar-ne més informació.
                 Che cosa questo mito rappresenta euro moneta?

Beh, anche se ci sono due nomi diversi del panorama dalla mitologia greca, alla fine e dopo i due è la dea Europa; Ti dirò sui due miti.
Primo mito: rappresenta la dea Europa, sedotta e si sedette in cima a un toro, questo è Zeus trasforma in un toro, che ha portato a gesso sul retro (Questo è noto.).
E il secondo: secondo Erodoto (che era un storico e geografo greco) la dea Europa è stato rapito da Minoan (Prima cultura europea nell'età del rame e bronzo, è apparso sull'isola di Creta), che anche portato a Creta. L'Europa non può essere separata dalla mitologia del toro sacro, che era stato adorato nel Levante.
 Qui è possibile trovare ulteriori informazioni.


1 commento:

  1. Bene fatto, Natalia!
    Ja saps doncs perquè s'anomena "euro" la nostra moneda, no?

    RispondiElimina

Grazie per il tuo comentario.
Il tuo professore decidirá prima si viene pubblicato.