sabato 26 dicembre 2015

Enigma 20

EN CATALÀ:

Una Unitat de pes dels minoics va ser el talent. Aquestes plaques metàl·liques de la mateixa manera sempre s'utilitza com un mitjà d'Intercanvi a Creta Període Palau (1700-1450 aC),  és el període més brillant de Creta. Més endavant en el període de Doriant com la unitat de pes utilitzada stater.

Encara minoics comercials han haver estat principalment de reemplaçament, l'alta cultura i la comunicació a través de les transaccions financeres amb els països que no tenien massa, Com Egipte, que ens permeti inferir que els minoics usaven altres unitats de pes.

Per tan aquest apparell s'utilitzava com a mesura de pes per a l'hora de construir estructures o altres coses.

EN ITALIÀ:
Una unità di peso minoica era il talento. Queste piastre di metallo allo stesso modo sempre usati come mezzo di scambio, a Creta Palazzo periodo (1700-1450 aC), è il periodo più brillante di Creta. Più tardi, nel periodo unità di misura utilizzata Doris Stater.

Anche se sono stati sostituzione principalmente commerciale minoica, cultura alta e comunicazione attraverso operazioni finanziarie con i paesi che non avevano di massa, come l'Egitto, che ha usato per dedurre le Minoan altre unità di peso.


Per questo modo apparell usato come una misura di peso per la costruzione di strutture o altre cose.Francesc Boddí Garcia

1 commento:

  1. Bon intent, Francesc. Objectes d'aquest tipus hi ha molts i s'han trobat en llocs diferents. Deuries precisar per a que servien, com s'empraven, de què estaven fets i qui els emprava!

    RispondiElimina

Grazie per il tuo comentario.
Il tuo professore decidirá prima si viene pubblicato.