giovedì 24 dicembre 2015

ENIGMA 10 Daniel Segovia SanusEl falsificador alemà va ser Carl Wilhelm Becker. Aquest alemà va compar una moneda, i més tard es va adonar que era falsa i es va queixar a l'home. Aquell es va queixar per clavar-se en un terreny que desconeixía. Així que ell ambn curiositat va començar a espezialitzarse en la numismàtica i en la falsificació de monedes.
Ell feia totes les monedes a ma i he pongut diferenciar perque me he informat y la moneda 1 es falsa perque tenen una diferencia massa notables per a la época i també els arcs dels seus ulls no tenen la puresa clàssica de les autèntiques . El mateix succeeix amb la boca , els llavis es troben alguna cosa enfonsats. També es pot observar que la fron del 1 está deformat cap a fora i el 2 la té cap a dins.

Il falsario tedesco era Carl Wilhelm Becker . Il tedesco ha fatto che compriamo valuta e poi si rese conto che era falsa e si lamentava l'uomo . Si lamentava per inginocchiarsi in una terra sconosciuta . Così ha cominciato a espezialitzarse curiosità ambn in monete e monete contraffatte . Ha fatto tutte le monete e la mano - pong differenziare perché io mi sono informato la moneta e quello che è falso perché hanno una differenza troppo notevole per l'epoca e gli archi dei tuoi occhi non sono autentici classica purezza . Lo stesso vale per la bocca , labbra sono leggermente infossati . Si può anche notare che il fron 1 si deforma verso l'esterno e la seconda è attivo .

1 commento:

  1. Incomplet, Daniel, i massa subjectiu. Has d'aportar dades. Un nova pista: el falsificador va ser un alemà que va morir en 1830.

    RispondiElimina

Grazie per il tuo comentario.
Il tuo professore decidirá prima si viene pubblicato.